I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

1 val.

180 °C

Mėsos troškinys granatų sultyse su viskio poskoniu

Kiaulieną ir vištieną supjaustykite į trijų centimetrų gana stambius gabalus. Kiekvieną gabalą pamuškite kočėlu ar mėsos plaktuku. Dėkite mėsą į puodą marinavimui, pabarstykite druska ir pipirais. Perpjaukite granatus į dvi dalis ir išspauskite sultis į indelį, supilkite viskį ir viską gerai sumaišykite. Padažą pilkite į mėsą, gerai įtrinkite į kiekvieną gabaliuką. Sudėkite gvazdikėlius ir dar kartą permaišykite. Marinuokite 50-60 min.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Įkaitinkite keptuvę, pilkite aliejaus ir sudėkite mėsą. Apkepkite iš visų pusių vis pamaišydami. Į apkepusią mėsą supilkite visą likusį sultinį. Troškinkite apie 40-50 min. Patiekite su šviežiomis, mėgstamomis daržovėmis, žalumynais bei lavašais.
Skanaus

Ingredientai

400 g. kiaulienos sprandinės
200 g. vištienos krūtinėlės
2 vnt. didelių prinokusių granatų
50 g. viskio
5 vnt. gvazdikėlių pumpurų
Pipirų
Druskos
Saulėgrąžų aliejaus
Šviežių krapų, petražolių ir svogūnų laiškų
Mėgstamų lavašų