I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

1,5 val.

160 °C

Perlotto

Prieš gaminimą perlines kruopas perplaukite vandeniu ir valandą pabrinkinti vandenyje (1 dalis kruopų, 7 dalys vandens).
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Susmulkinkite ir puode su trupučiu riebalų apkepkite daržoves, tada sudėkite ir apkepinkite maltą mėsą, berkite prieskonius ir grybus. Į sultinį įmaišykite šaukštą pomidorų pastos ir pavirkite apie 20 min. Tada suberkite kruopas ir virkite lėtai apie 70 min. Kai išvirs įmaišykite gerą saują kietojo sūrio ir pagardinkite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus !

Ingredientai

300-500 g. maltos mėsos (jautienos ir kiaulienos)
1 vnt. svogūno
1 vnt. česnako
1 vnt. morkos
Saliero stiebo
1 vnt. paprikos
2 l. jautienos sultinio
1 v. š. pomidorų pastos
Džiovintų baravykų
Sauja smulkinto kietojo sūrio
300 g. perlinių kruopų
Kalendros
Kumino
Druskos
PLOV.LT universalių uzbekiškų prieskonių
Šviežių petražolių