I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

90 min.

180 °C

Soti charčio sriuba

Gaminame sultinį. Mėsą su daržovėmis virkite vandenyje apie 4 valandas. Išvirus mėsą atidėkite į šalį, o sultinį perkoškite.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Galite puodą statyti ant nerūdijančio plieno grotelių arba ant specialaus laikiklio.
Apkepkite smulkintą, virtą avieną kartu su pomidorų pasta ir tarkuotu imbieru. Atidėkite į kitą indą. Svogūną lengvai pakepinkite, suberkite pusę susmulkinto česnako, pakepinkite kelias minutes ir suberkite tarkuotą morką. Kepkite viską kartu dar kelias minutes. Įberkite druskos, pipirų, kalendrą, chimeli suneli prieskonius, kuminą ir graikinius riešutus. Sudėkite mėsą, viską sumaišykite, užpilkite sultiniu ir virkite 1 valandą. Suberkite perplautus ryžius ir palikite virti dar 20 minučių.
Skanaus

Ingredientai

Ingredientai naminiam ėrienos sultiniui:
Ėriuko blauzdos
1 vnt. svogūno
3 vnt. skiltelių česnako
2 vnt. salierų lazdelių
1 vnt. morkos

Ingredientai charčio sriubai:
1 vnt. svogūno
1 vnt. česnako
1 vnt. morkos
Sauja graikinių riešutų
2 v. š pomidorų pastos
1 vnt. imbiero
Druskos
Pipirų
1 v. š pipirų miltelių
½ a. š. kumino miltelių
½ a. š. kalendros miltelių
1 v. š „Chimeli suneli“ prieskonių mišinio
Šviežių prieskoninių žolelių
½ stiklinės ryžių