I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

22 ingr.

60 min.

180 °C

Vištienos sriuba su kariu ir ryžių makaronais

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įkaitinkite kepsninę, anglių turi būti nedaug. Grandfeu puodą įstatykite į laikiklį.
Pašildykite ghee sviestą su raudonojo kario pasta apie 3 min. Dėkite smulkiai pjaustytą vištieną ir pakepinkite 10 min. Sudėkite nugriebtą nuo skardinės viršaus kokoso pieno grietinėlę, pusžiedžiais pjaustytą svogūną, šiaudeliais – morką, įtarkuokite laimo žievelę ir pakepinkite dar 5 min. Suberkite smulkintą čili pipirą, smulkintas česnako skilteles, pupelių daigus bei tarkuotą imbierą ir dar patroškiname 5 minutes. Supilkite vištienos sultinį ir virkite toliau apie 30 min. Prieš virimo pabaigą išspauskite žaliosios citrinos sulčių, įpilkite žuvies bei sojos padažus pagal skonį, kario bei svanų druską, Amandus spice mix prieskonius, kokoso žiedų nektarą, suberkite smulkintus svogūnų laiškus, bei likusį kokoso pieną, sudėkite makaronus. Patiekite su kalendros lapeliais.
Skanaus!

Ingredientai

1 gabalėlis vištienos krūtinėlės
Mėgstamų ryžių makaronų
2 v. š. ghee sviesto
Raudonosios kario pastos
1 skardinė kokosų pieno
1 vnt. svogūno
1 vnt. morkos
1 vnt. žaliosios citrinos
1 vnt. čili pipiro
1 vnt. česnako
1 skardinė pupelių daigų
Tarkuoto imbiero
1,5 l. vištienos sultinio
Žuvies padažo
Sojos padažo
Šviežios kalendros
Šviežių svogūno laiškų
Kario druskos
Svanų druskos
Kokoso žiedų nektaras
Amandus spice mix
Backers street mix