I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

16 ingr.

40 min.

180 °C

Marokietiškas avinžirnių ir lęšių troškinys

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Raudonuosius lęšius išvirkite apie 20 minučių, užpylę beveik dvigubai vandens. Avinžirnius galite pasiruošti iš vakaro, kaip nurodyta ant pakuotės.
Grandfeu puode pakepkite pjaustytą svogūną bei papriką. Sumaišykite visus prieskonius, įpilkite šiek tiek sojos padažo ir įdėkite majonezo. Viską gerai išmaišykite. Suberkite likusius ingredientus – lęšius, avinžirnius, kokosų pieną ir patroškinkite apie 10-15 minučių.
Patiekite su virtais ryžiais.

Ingredientai

100 g raudonųjų lęšių
200 g avinžirnių
100 g ryžių
2 vnt. svogūnų
1 vnt. paprikos
1 skardinės kokosų pieno
1 a. š. majonezo
Šlakelio sojos padažo
Šlakelio alyvuogių aliejaus
0.5 a. š. maltos ciberžolės
0.5 a. š. maltos paprikos
0.5 a. š. malto kumino
0.5 a. š. malto cinamono
0.5 a. š. malto kardamono
0.5 a. š. malto imbiero
Žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų