prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

20 min.

200°C

Azijietiškas sojų troškinys cukinijose

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sojos kubelius verdame apie 10-15min. Išvirus nugręžiame nuo jų vandenį. Visas daržoves supjaustome kubeliais ir apkepiname keptuvėje. Vėliau sudedame soją, pilama austrių padažą, pomidorų padažą, truputį vandens, pabaigoje dedame kaparėlius ir alyvuoges.
Išskaptuojame cukinijos vidų ir pakepiname kepsninėje, kepimo metu tepame aliejumi, barstome druska ir pipirais.
„Bulgur“ kruopas išverdame apie 15min. ir įdedame druskos pagal skonį. Į lėkštę dedame išvirtų „Bulgur“ kruopų, ant jų - apkeptą cukiniją, į jos vidų įdedame sojos ir daržovių įdaro, ir apibarstome kedro riešutais. Skanaus!

Ingredientai

1 pak. Sojų kubeliai
Svogūnas
Paprika
Mažas baklažanas
3 vnt. Mažos cukinijos
Morka
Marinuoti kaparėliai
100 gr. Juodos alyvuogės
Kedro riešutai
Petražolės
Šviežias bazilikas
100 gr. „Bulgur“ kruopos
Pomidorų padažas
Austrių padažas
Druska
Pipirai
Raudonas čili pipiras