prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

20 min.

200°C

Sojų ir daržovių troškinys

Išvirkite sojos kubelius pasūdytame vandenyje 20 min. Gerai nuspauskite.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždenkite dangtį ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite puodą ir gerai įkaitinkite.
Įkaitinkite aliejų, ištirpinkite sviestą ir sudėkite smulkintą svogūną, bei tarkuotą česnaką.
Maišydami apkepkite, suberkite smulkintą porą ir mokytes ir pabaigoje žirnių ankštis.
Kuomet daržovės apkepsite, išimkite ir į keptuvę sumerkite soją ir supilkite Yakitori padažą, leiskite sojai apkepti, o padažui karamelizuotis. Suberkite daržoves atgal į keptuvę, permaišykite kartu su soja.
Supilkite grietinėlę į troškinį.
Patroškinkite 10 min. ir pagardinkite druska, pipirais, bei apibarstykite kalendra.
Skanaus.

Ingredientai

200 g sojų kubelių
200 g mažų morkyčių
1 poras
100 g žirnių ankščių
3 skilteles česnako
Ryšulėlį kalendros
150 ml grietinėlės
4 v. š. pomidorų padažo
4 v. š. „Yakitori“ padažo
Šiek tiek muskato riešuto
Druska, pipirai
50 g sviesto
4 v. š. aliejaus