0.00
0
+37065654515
Kategorija
Sriubos

Ukrainietiški barščiai

3 h +

4+

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Jautienos su kaulu ( kulninės)
  • Sūdytų lašinių
  • 200 g kopūsto
  • 2  didesnių burokėlių
  • 2-3 bulvių
  • 1 morkos
  • 1  svogūno
  • 3-4 skiltelės česnako
  • Saliero stiebų
  • Šviežių petražolių
  • Šviežių krapų
  • Saliero stiebų
  • 2 v. š. pomidorų pastos
  • Miltų
  • Lydyto ghee sviesto
  • 2 v. š. acto
  • 2-3 lauro lapų
  • Juodųjų ir kvapiųju pipirų
  • 2 v. š. cukraus

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150C.
  2. Mėsą gerai apskrudinkite, dėkite į puodą, suberkite stambiai pjaustytą svogūną, pagardinkite pipirais, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite  3-4 valandas. Nusivalykite ir sutarkuokite burokėlius. Dubenyje supilkite actą, pomidorų pastą ir cukrų, sudėkite burokėlius, išmaišykite.
  3. Burokėlius pakepinkite keptuvėje ant įkaitinto ghee sviesto, maišydami kepkite porą minučių. Burokėlius atidėkite. Tada tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytą salierą trumpai pakepinkite su ghee sviestu ir atidėkite. Iš sultinio (po mažiausiai 3 val.) ištraukite mėsos kaulus, svogūną ir pipirus. Nuo kaulų nupjaustykite mėsą, atidėkite.
  4. Suberkite kubeliais pjaustytas bulves. Kai sultinys su bulvėmis užvirs, sudėkite smulkiai pjaustytus kopūstus ir virkite apie 15-20 min. Vėliau sudėkite troškintus burokėlius, kepintas morkas, kvapiuosius pipirus, pasūdykite ir įmeskite kelis lauro lapus.
  5. Keptuvėje išlydykite šaukštą ghee sviesto, įberkite šaukštą miltų, greitai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Viską sudėkite į sriubą ir pavirkite dar 5 min. Supjaustykite lašinukus ir žalumynus, sutarkuokite 3-4 skilteles česnako ir suberkite į sriubą. Ten pat sudėkite ir pjaustytą mėsą nuo kaulų. Nuimkite nuo kaitros ir palaikykite apie 20 min. Išvirtus barsčius gardinkite grietine ir žalumynais.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę