4.00
1
+37065654515
Kategorija
Žvėriena

Briedienos paplotėliai

0 - 30 min

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

 

  • 600 g maltos briedienos
  • Druskos
  • Prieskonių Poppamies “BURGERS & RIBS RUB
  • Šakelės rozmarino
  • Šakelės čiobrelio
  • Kelių skiltelių česnako
  • 50 g sviesto
  • Aliejaus kepimui

Receptas

  1. Sumaišykite mėsą su prieskoniais, padalinkite į 4 lygias dalis ir iš jų suformuokite kamuoliukus, sudėkite į šaldytuvą ir leiskite 20 min. atvėsti.
  2. Paruoškite Kamado BONO kepsninę, uždekite anglis įdegikliu uždėkite ketaus plokštumą, palaukite kol temperatūra pakils iki 180-200 laipsnių.
  3. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  4. Ant ketaus paviršiaus dėkite sviesto, įpilkite labai nedaug alyvuogių aliejaus, suberkite česnaką, žoleles, sudėkite paplotėlius ir kepkite po 5 minutes iš abiejų pusių.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
1
    1
    Krepšelis
    Šepetys grotelėms valyti 30 cm
    4.00