Stirnienos kumpis aluje
Kumpį įtrinkite prieskoniais, smulkintu česnaku, rozmarinais ir laikykite parą laiko šaldytuve.Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Dėkite kumpį ant grotelių ir rūkykite 1 val. 30 min.
Tuomet perkelkite į indą su folija supilkite alų, foliją sandariai susukite ir kepkite dar 2.5 val.
Pabaigoje nuimkite foliją ir aptepkite BBQ padažu.
Skanaus
Ingredientai
Stirnos kumpisPrieskonių žverienai
Druska
Pipirai
Česnakas
Rozmarinas
300 ml. alaus
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Padažas „Apple Whiskey BBQ