Prisijunkite:
kiauliena
jūros gėrybės
Ėriena
padažai ir marinatai
Žvėriena
sriubos ir troškiniai
jautiena
paukštiena
žuvis
daržovės
kepiniai
desertai
kita
13 ingr.
2 val. 30 min.
130°C
Troškinti ėriuko kulniukai
18 ingr.
95 min.
Ėrienos tadžinas su mangais ir papajom
20 ingr.
15 min.
160 °C
Libanietiškas avienos kebabas
12 ingr.
8 min.
200°C
Kofta Kebabas
10 ingr.
40 min.
240°C
Ėrienos šonkauliai su nugarine marinuoti česnakų ir ančiuvių pastoje
1 val.
180 °C
Avienos karka su polenta
6 ingr.
60 min.
180-200 °C
Keptos ėriukų širdys
Ėrienos kumpio šašlykas
14 ingr.
1 val. 15 min.
Ėrienos šonkauliai su bulgur kruopomis
15 ingr.
90 min.
200-220°C
Ėrienos Kazan-Kebab
7 ingr.
Ėrienos kumpio su kaulu kepsniai
3 val.
160°C
Ėrienos mentė
16 ingr.
4 val.
170 °C
Ėriuko mentė troškinta vyne
2 val. 40 min.
180°C
Parūkyta-kepta ėriuko koja