Prisijunkite:
kiauliena
jūros gėrybės
Ėriena
padažai ir marinatai
Žvėriena
sriubos ir troškiniai
jautiena
paukštiena
žuvis
daržovės
kepiniai
desertai
kita
13 ingr.
15 min.
200°C
Bolivinė balanda su jūros gėrybėmis
9 ingr.
5-10 min.
180 °C
Kiaušiniai su trupiniais keptuvėlėse
15 ingr.
20 min.
190°C
Karamelizuotų kriaušių salotos
4 ingr.
35 min.
200 °C
Omletas
1 val. 10 min.
90°C
Žąsų kojelės azijietiškame padaže
5 ingr.
12 min.
Keptas sūris „Kipras“
8 ingr.
120°C
Rūkytas varškės sūris
17 ingr.
30 min.
180°C
Šakšuka
11 ingr.
Šonine įdarytos bulvės su bešamelio padažu
14 ingr.
1 val.
Kebabas su soja
80 min.
Tunu įdarytos bulvės
10 ingr.
75 min.
Triušienos vyniotinis su krevetėmis
170 °C
Mantai (manty)
12 ingr.
6 min.
Varlių šlaunelės
40 min.
Bulvinis šašlykas
2 val.
230 °C
Lazanija
16 ingr.
Jūros ir žemės asorti
2 ingr.
96 val.
20 °C
Šalto rūkymo sūris
Nachos traškučiai su jautiena
24 ingr.
5 val. 10 min.
110-120 °C
Ragu pasta
Taco su dešrelėmis
4 min.
Lavašo traškučiai
3 val.
170°C
Keptos pupelės su šonine
Svogūnų žiedai bekono marškinėliuose
Chinkali
Philly Cheesy Steak sumuštinis
Gnocchi su grybais
4 val.
130°C
Kiaulių uodegų ir aštuonkojo kojų „Surf&turf“ ir „Quatre epices“
7 ingr.
1 val. 30 min.
150°C
Pig Shots
10 min.
Panini sumuštiniai su vištiena
Nasi goreng (arba plovas iš Indonezijos)
50 min.
160-180 °C
Patatas Bravas su naminėmis dešrelėmis
Toad in The Hole
1 val. 40 min.
130 °C
Dolma
Baklažanų ir perlinių kruopų salotos
Rūkytas marinuotas fetos sūris
5 min.
Dešrainiai kitaip
8 min.
160 °C
Krevečių skrebučiai
Keptas „camembert“ sūris
Tako geldelės su jautiena ir daržovių salsa
Lęšių karis
Duona su kamamberto sūriu
Nachos kukurūzų traškučiai su plėšyta kiauliena
22 ingr.
1 val. 50 min.
Gardi kopūstų lazanija
Makaronų lizdeliai
Makaronai dešrelių padaže
6 ingr.
110°C
Rūkyti kiaušiniai
Keptas brie sūris
3 ingr.
Keptas varškės sūris
25 min.
Kozalak manti
220°C
WOK su vištiena ir krevetėmis