I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

3 val.

130°C

Parūkyti vištų skrandukai

Skrandukus verdame sūdytame vandenyje 1 valandą. Nupilame vandenj ir palaukiame, kol atvės.
Dedame juodųjų pipirų, chipotle dribsnių, išmaišome.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Skrandukus galite dėti ant grotelių, galite mauti ant iešmelių, bus patogiau vartyti.
Rūkome 30 minučių.
Skanaus.

Ingredientai

3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Vištų skrandukai
Druska, pipirai
Chipotle pipirų dribsniai