prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

20 ingr.

15 min.

160 °C

Libanietiškas avienos kebabas

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Imkite nerūdijančio plieno iešmus ir šlapiomis rankomis formuokite kebabus. Uždėkite mėsos rutuliuką ant iešmo ir formuokite iš viršaus į apačią kuo plonesniu sluoksniu. Kepkite vartydami kas 40-50 s. Labai svarbu neperkepti. Neišsigąskite, kad bus ugnies, liepsnos labai gerai apskrudina mėsą, o dažnai vartant niekas nesudega.
Iškepusius kebabus patiekite su daržovėmis, lavašu ir graikišku jogurtu pagardintu „Poppamies garlic rub“ bei svogūnų laiškais.
Skanaus

Ingredientai

1 kg. maltos avienos (20 proc. riebios ir 80 proc. liesos)
1 vnt. svogūno
Saujelė šviežių mėtų
1 a. š. žagrenio
1 a. š. druskos
0,5 a. š. juodųjų pipirų
0,5 a. š. kumino
0,5 a. š. paprikos
0,5 a. š. cinamono
0,5 a. š. kardamono
6 skiltelės česnako
50ml. alyvuogių aliejaus

Garnyrui:
Lavašų
Indelis graikiško jogurto
Šviežių svogūno laiškų
Prieskonių mišinio „Poppamies garlic rub“
1 vnt. mėlynojo svogūno
Konservuotų agurkų,
Konservuotų morkų
Kopūsto