Prisijunkite:
kiauliena
jūros gėrybės
Ėriena
padažai ir marinatai
Žvėriena
sriubos ir troškiniai
jautiena
paukštiena
žuvis
daržovės
kepiniai
desertai
kita
3 ingr.
4 min.
220°C
Picanha cut steikas
12 ingr.
40 min.
Šviežios bulvytės su kreivabudėmis ir jautiena
13 ingr.
25 min.
220 °C
Steiko kąsneliai su daržovėmis
10 ingr.
180 °C
Jautienos befstrogenas
9 ingr.
6 val.
110°C
Jautienos brisketas (krūtininė)
20 min.
200°C
Jautienos kumpio šašlykas
Jautienos diafragma (Hanger steak)
15 ingr.
60 min.
150-180 °C
Ukrainietiški grikinukai
11 ingr.
8 min.
Jautienos šašlykas
14 ingr.
15 min.
180°C
Azijietiški jautienos vėrinukai
140 °C
Rūkyti jautienos žandai
30 min.
Steikas keptuvėje su bulvytėmis ir česnakiniu sviestu
80 min.
Jautienos šonkauliai troškinti kazane
18 ingr.
Jautienos kumpis su raudono vyno padažu
19 ingr.
Jautienos lagmanas
Jautienos sprandinės šašlykas
17 ingr.
10 min.
Urfa stiliaus kebabas
6 min.
Jautiena su smidrais ir česnakų kremu
7 ingr.
Jautienos ir kiaulienos šoninės šašlykas
22 ingr.
Enčilados su jautienos kukuliukais
3 val. 20 min.
Jaučio žandai su bulvių koše
Jautienos nugarinė „Tournedos à la Russe“
1 val.30 min.
Čekiškas jautienos guliašas duonos dubenėliuose
7 min.
Jautienos vėrinukai su pomidorais
2,5 val.
Jaučių uodegos troškintos kazane
130°C
Dirty Tomahawk jautienos didkepsnis su kuskuso salotomis
230°C
Lomo al trapo
1 val. 40 min.
150°C
Vengriškas guliašas
BBQ svogūnų kamuoliukai
12 min.
Liulia kebabas
5 ingr.
55 min.
Moink balls
8 ingr.
250°C
Jautienos papilvės kepsnys (Plate steak)
16 ingr.
„Salisbury steak“ su grybų padažu
40°C
Jautienos karpaccio
BBQ avokadai su brandinta jautiena
2 min.
Jautienos kepsnys "Flank steak"
160 °C
Argentinietiškas jautienos „Matambre“
170 °C
Jaučio žandai
35 min.
Jautienos faršo suktinukas
5 val.
Jautienos šonkauliai
40-50 min.
Cottage Pie
6 ingr.
Jautienos antrekotas
1 val. 30 min.
170°C
Keptas jaučio liežuvis
Jaučio kulninė
3 val.
Hot & Fast jautienos šonkauliai
Tomahawk jautienos kepsnys su česnakiniu sviestu ir troškintomis daržovėmis
120°C
Veršiena „Veal topside rose“
20 ingr.
190°C
Piemenų pyragas
1 val. 15 min.
240°C
Jautienos šonkaulių kepsnys „Prime Rib“
75 min.
Plovas iš brisketo ir kaulų čiulpo
140°C
Brisketas su glazūra