I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

45 min.

110°C

Rūkytos omarų uodegėlės

Receptas iš KK BBQ užrašai.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sviestą sumaišome su visais išvardintais produktais.
Įkerpame uodegos viršų (galima ir pilvą- lengviau) perveriame mediniu iešmeliu, kad nesusiriestu ir rūkome 45 min. Kas 15 min patepam įkirptą vietą česnakiniu- citrininiu sviestu.
Skanaus.

Ingredientai

Omarų uodegėlių
Sviestas
Skystas česnakas
Šlakelis citrinos sulčių
Juodi pipirai
Druska
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių