Rūkytos omarų uodegėlės
Receptas iš KK BBQ užrašai.Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sviestą sumaišome su visais išvardintais produktais.
Įkerpame uodegos viršų (galima ir pilvą- lengviau) perveriame mediniu iešmeliu, kad nesusiriestu ir rūkome 45 min. Kas 15 min patepam įkirptą vietą česnakiniu- citrininiu sviestu.
Skanaus.
Ingredientai
Omarų uodegėliųSviestas
Skystas česnakas
Šlakelis citrinos sulčių
Juodi pipirai
Druska
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių