I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

30 min.

250 °C

KADA gruziniškos bandelės

Sumaišykite miltus su mielėmis. Į miltus sudėkite ištirpintą sviestą, grietinę, aliejų ir užmaišykite tešlą. Suformuokite rutulį iš tešlos, suvyniokite i maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 2-3 val.
Pasiruoškite įdarą prieš pat kepimą. Sumaišykite miltus su tirpintu sviestu, cukrumi, įpilkite šlakelį vanilės, sukrėskite smulkintus riešutus ir gerai išmaišykite. Įdaras turėtų tapti vientisa mase.
Kočiokite tešlą stačiakampio forma apie 2-3 mm storio. Paskleiskite įdarą per visą tešlą, susukite į ritinį. Pjaustykite peiliu į lygias dalis. Aptepkite bandeles kiaušinio plakiniu. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
Palaukite kol temperatūra pakils iki 250 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Bandeles kepkite apie 30 minučių.
Skanaus

Ingredientai

Tešlai:
2 puodeliai miltų
1/2 puodelio grietinės
100 g. tirpinto sviesto
1 a. š. sausų mielių
3 v. š. neutralaus skonio aliejaus

Įdarui:
1 puodelio miltų
1 a. š. vanilės ekstrakto
1 kiaušinio trynys
1 puodelio cukraus
200 g. tirpinto sviesto
1 puodelio graikinių (ar kitokių) smulkintų riešutų.