prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

30 min.

200 °C

Kepti virtiniai su varškės įdaru ir mėlynių uogiene

Gaminame tešlą. Į puodą įberkite stiklinę miltų, išplakite kiaušinius su druska ir aliejumi ir supilkite karštą vandenį. Pilant greitai maišykite, kad nesutrauktų kiaušinių. Masę pilkite į miltus, statykite ant ugnies ir maišant leiskite tešlai užkaisti. Nuimkite nuo ugnies ir supilkite likusias 2 stiklines miltų, užminkykite tešlą, dėkite ją į dubenį, uždenkite rankšluostuku ir leiskite pailsėti apie 30 min.
Gaminame įdarą. Varškę sutrinkite su kiaušinio tryniu, cukrumi bei vaniliniu cukrumi.
Įdarykite virtinius.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 190-200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę įstatykite gilią keptuvę, gausiai įpilkite aliejaus. Kai aliejus gerai įkais, į jį sudėkite virtinukus ir kepkite, kol apskrus. Valgykite su mėlynių uogiene.
Skanaus

Ingredientai

Tešlai:
3 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
2 šaukštai aliejaus
125 ml. vandens
Druskos

Virtinių įdarui:
1 pakelis varškės
1 vnt. kiaušinio trynio
3 v. š. cukraus
Vanilinio cukraus
Aliejaus virimui
Mėlynių uogienės