prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

30 min.

160-180 °C

Kepti virtiniai su bulvių ir triufelių įdaru bei grietinės ir baravykų padažu

Gaminame tešlą. Į puodą įberkite stiklinę miltų, išplakite kiaušinius su druska ir aliejumi ir supilkite karštą vandenį. Pilant greitai maišykite, kad nesutrauktų kiaušinių. Masę pilkite į miltus, statykite ant ugnies ir maišant leiskite tešlai užkaisti. Nuimkite nuo ugnies ir supilkite likusias 2 stiklines miltų, užminkykite tešlą, dėkite ją į dubenį, uždenkite rankšluostuku ir leiskite pailsėti apie 30 min.
Gaminame įdarą. Išvirkite bulves, sudėkite smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, sviestą su triufeliais. Viską sutrinkite. Įdarykite virtinukus.
Gaminame padažą. Keptuvėje su gabalėliu sviesto pakepinkite smulkintus svogūnus, išmirkytus džiovintus baravykus, pagardinkite druska, pipirais bei keliais šaukštais grietinės. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, palaukite kol temperatūra pakils iki 160-180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę įstatykite keptuvę. Virtinukus apkepkite su sviestu.
Skanaus

Ingredientai

Tešlai:
3 stiklinės miltų
2 kiaušiniai
2 šaukštai aliejaus
125 ml. vandens
Druskos

Virtinių įdarui:
3-4 vidutinio dydžio bulvių
1 vnt. svogūno
Sviesto su triufeliais

Padažo gamybai:
1 vnt. svogūno
Džiovintų baravykų
Druskos
Pipirų
2-3 v. š. grietinės
Sviesto kepimui