prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

5-10 min.

180 °C

Kiaušiniai su trupiniais keptuvėlėse

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepsninėje įkaitinkite tris ketaus keptuvėles, įdėkite po gabalėlį sviesto ir įpilkite po šlakelį aliejaus.
Bandelę ar batoną susmulkinkite elektriniu smulkintuvu. Suberkite trupinius į keptuvėles, sutraiškykite tarp delnų kelis druskos dribsnius ir užberkite ant trupinių, pamaišykite kol sugers sviestą, tada į keptuvėlių vidurį įmuškite po kiaušinį ir pakepkite kol viršus pasidarys matinis.
Patiekite su avokadu, traškiu, skrudintu kumpiu, pagardinkite šviežiai maltais pipirais bei čiobreliais.
Skanaus!
https://www.facebook.com/groups/105064433377875/permalink/801456247072020

Ingredientai

Sužiedėjusios bandelės ar batono
90 g. sviesto
Šlakelis aliejaus
3 vnt. kiaušinių
Šviežiai grūstų pipirų
Druskos dribsnių „Crystal pink flakes“
Šoninės arba kumpio
1,5 vnt. avokado
Šakelė čiobrelio