prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

80 min.

200 °C

Tunu įdarytos bulvės

Bulves nuplaukite, bet neskuskite. Patepkite alyvuogių aliejumi ir keletą kartų su šakute pabadykite iš abiejų pusių.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Bulves kepkite apie valandą, vieną kartą apverčiant.
Tuo metu sumaišykite tuną su majonezu, druska, pipirais ir smulkintomis svogūnų laiškų baltosiomis dalimis. Kai bulvės iškepa, su peiliu įpjaukite ir išskobkite vidų su šaukštu palikdami gan storas sieneles. Išskobtą masę gerai išmaišykite su jau paruoštu įdaru ir dėkite atgal į bulves. Gausiai apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar apie 20 min. Iškepusias bulves pagardinkite smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.
Skanaus!

Ingredientai

Receptas iš KK BBQ užrašai

2 vnt. didelių bulvių
200 g. konservuoto tuno aliejuje
100 g. fermentinio sūrio
Svogūno laiškų
Šviežių krapų
3 v. š. majonezo
Druskos
Pipirų
Šlakelis alyvuogių aliejaus