prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

50 min.

160-180 °C

Patatas Bravas su naminėmis dešrelėmis

Išvirkite bulves, bet ne iki galo. Atvėsinkite ir supjaustykite dideliais gabaliukais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ketaus keptuvėje įkaitinkite antienos riebalus ir apkepinkite bulves. Pridėkite gabalėliais supjaustytą ant grotelių keptą naminę dešrą. Gardinkite padažais ir šviežiomis, smulkintomis petražolėmis.

Brava padažo gamyba.
Įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite kubeliais smulkintą svogūną, patroškinkite, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos. Suberkite smulkintą česnaką ir maišykite 30 sekundžių. Supilkite konservuotus pomidorus, pagardinkite druska, rūkyta paprika, kajeno pipirais pagal skonį, išmaišykite ir užvirkite. Leiskite maždaug 20 minučių troškintis, kartais pamaišydami. Paragaukite ir, jei reikia, dar pagardinkite prieskoniais.

Aioli padažo gamyba.
Sutarkuokite česnako skiltelę ir sumaišykite su majonezu ir citrinos sultimis. Galite pagardinti druska bei pipirais.
Skanaus!

Ingredientai

5-8 vnt. vidutinio dydžio bulvių
Antienos riebalų kepimui
Naminės dešros
Šviežių petražolių

Aštriam, raudonąjam padažui Brava:
2 v. š. alyvuogių aliejaus
1 skardinė konservuotų, smulkintų pomidorų
3 česnako skiltelės
1 vnt. svogūno
2 a. š. rūkytos paprikos
1/4 arbatinio šaukštelio kajeno pipirų arba pagal skonį Druskos

Kreminiam, česnakiniam padažui Aioli:
1/4 puodelio geros kokybės majonezo
1 česnako skiltelė
1 a. š. citrinos sulčių
Druskos
Pipirų