Krevečių skrebučiai
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, įstatykite dviejų zonų sistemos ketaus lygų paviršių ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Krevetes sukapokite su imbieru, svogūnais, kalendra, kiaušinio tryniu, trupučiu sojos ir chili padažo. Užtepkite ant duonos, uždenkite antra riekute ir apvoliokite plaktame kiaušinio baltyme ir sezamo sėklose. Papuoškite per pusę perpjautomis krevetėmis. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
Kepkite po 4 min. iš abiejų pusių vartant kas 2min. Patiekite su morkų ir agurkų salotomis. Gaminame salotas. Agurkus ir morkas sutarkuokite plonais šiaudeliais, užpilkite padažu pagamintu iš likusių ingredientų ir išmaišykite.
Skanaus
Ingredientai
Sumuštiniams:Lukštentų krevečių
Gabalėlio imbiero
Svogūno laiškų
Šviežios kalendros
Sojos padažo
1 vnt. kiaušinio
Sweet chilli padažo
Sezamo sėklų
Aliejaus
Baltos duonos
Salotoms:
2 vnt. agurkų
2 vnt. morkų
Sojos padažo
Medaus
Skrudinto sezamo aliejaus
Sezamo sėklų
Laimo sulčių