I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

30 min.

200 °C

Toad in The Hole

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Suberkite į vieną indą miltus, kiaušinius, pieną, druską, pipirus ir suplakite vientisą tešlą. Palikite ją pabręsti.
Dešreles aptepkite aliejumi ir pakepkite apie 15 min.
Grilio temperatūrą pakelkite iki 200 C., įdėkite įkaisti ketaus keptuvėles, į jas įpilkite aliejaus ir kai įkais supilkite tešlą. Išdėliokite dešreles ir kepkite apie 15 min.
Padažui su aliejumi ir sviestu iki aukso spalvos sukepinkite kalną svogūnų, dėkite druskos, pipirų, rudojo cukraus ir porą šaukštų jautienos sultinio.
Skanaus.

Ingredientai

100 g kvietinių miltų
2 didesnių kiaušinių
200 ml pieno
Druskos
Pipirų
6 “Suka Mala” dešrelių
Svogūnų
Aliejaus
Sviesto
Rudojo cukraus
Jautienos sultinio