Triušienos vyniotinis su krevetėmis
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Obuolius supjaustykite kubeliais, apkepkite ant sviesto, pagardinkite čiobreliu, druska ir pipirais. Įmaišykite razinas, krevetes.
Ant kepimo popieriaus išklokite šoninę, ant jos pagardinta prieskoniais triušieną, ant triušienos išdėkite špinatus ir paruoštą įdarą. Viską standžiai susukite.
Kepkite 1 val. Netiesioginėje kaitroje. Išimkite vyniotinį ir aptepkite padažu ir dar pakepkite 10-15 min.
Ingredientai
1kg. triušienos filė300 gr. Plonai pjaustytos šoninės
100 gramų rome mirkytų razinų
2 obuoliai
2 v.š sviesto
Kelios šakelės čiobrelio
100 gramų špinatų
200 gramų krevečių
Druskos
Poppamies roasted garlic BBQ padažo