Rūkytas marinuotas fetos sūris
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils 90 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Sūrį dėkite ant grotelių ir rūkome 40 minučių vieną kartą apversdami. Atšaldome, supjaustome kubeliais.
Čili pipirus aštriu peiliu išilgai įpjauname, kelias minutes žemoje temperatūroje pakaitiname alyvuogių aliejuje. Atšaldome.
Į švarius sausus indelius sudedame sūrį, čili pipirus ir čiobrelį, užpilame iki viršaus ypač tyru alyvuogių aliejumi, sandariai uždarome ir laikome savaitę vėsioje tamsioje vietoje.
Rūkytas marinuotas fetos sūris labai tinka užkandžiams, salotoms, picoms, padažams.
Skanaus!
Daugiau KK receptų galite rasti : https://www.facebook.com/KKBBQuzrasai/?ref=br_rs
Ingredientai
400 gr.Fetos sūrioYpač tyro alyvuogių aliejaus
Čili pipirai
Šviežias čiobrelis
3vnt. romo statinių rūkymo kaladėlių