prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

15 min.

180°C

Lęšių karis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepimo indą sudėkite kelis kartus perplautus lęšius, šoninę, svogūną, česnaką, prieskonius, permaišykite supilkite vandenį , kad vos apsemtų lęšius ir įdėkite kubelį sultinio.
Troškinkite 180C 15 min.
Supilkite kokosų pieną, permaišykite ir leiskite kariui sutirštėti, retkarčiais permaišant. Įdėkite sviesto.
Video receptas : čia.
Skanaus.

Ingredientai

500 gr. oranžinių lęšių
100 gr. šoninės
2 skardinės kokosų pieno
100 gr. svogūnų
50 gr. česnako
10 gr. Ciberžolės
1 kubelis vištienos sultinio
Kubelis sviesto
Vandens
Druska, pipirai