I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

62 val.

0-20°C

Šalto rūkymo nugarinė

Visus prieskonius sutrynkite, susmulkinkite ir įtrynkite į mėsą.
2 paras laikykite plėvelėje šaldytuve, vėliau dar 2 paras šaldytuve be jokios plėvelės (padžiovinimui).
Paruoškite Kamado BONO kepsninę rūkymui. Išvalykite anglis, minimaliai praverkite abi sklendes, įdėkite šalto rūkymo generatorių. Užpildykite generatorių medžio dulkėmis, uždekite jas arbatinės žvakutės pagalba ir palikite smilkti kepsninėje (dulkėms pradėjus smilkti, žvakutę išimkite). Ant kepsninės grotelių uždėkite nugarinę ir rūkykite 62 val.
Po rūkymo vėsioje patalpoje pakabinę padžiovinkite 7-10 parų.
Skanaus.

Ingredientai

1.7kg. kiaulienos nugarinės
Šaukštas druskos
Šaukštas šviežiai maltų pipirų (kvapnieji + juodieji)
7 česnako galvutės
Saujelė lauro lapų
3-4 pok. viskio ir vyno statinių dulkių