I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

4 ingr.

35 min.

180°C

Svogūnų žiedai bekono marškinėliuose

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Svogūnus nulupam ir pjaustom storesniais griežinėliais.
Svogūno griežinėlius išardome į dvigubus žiedus (vieną žiedą sudaro 2 svogūno žiedai).
Gamybai naudojam tik didelius žiedus.
Sumaišome rudąjį cukrų su maltais kajeno pipirais ir paskleidžiame ant didesnės lėkštės.
Ant mišinio guldome išskleistas šoninės juosteles iš abiejų pusių, kad juostelės apliptų prieskonių mišiniu.
Svogūnų žiedus apvyniojame prieskoniuotomis šoninės juostelėmis. Sudedame ant grotelių.
Kepame 30-35 minutes arba iki kol šoninės juostelės taps traškios ir paruduos.

Ingredientai

Didelių svogūnų
Kiaulienos šoninės juostelių (bekono)
1/4 puodelio rudo cukraus
1/2 valgomo šaukšto maltų kajeno pipirų