I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

15 min.

220°C

WOK su vištiena ir krevetėmis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Išverdame makaronus kaip nurodyta ant pakuotės.
Kazane stipriai įkaitiname aliejų, beriame smulkintą svogūną, česnaką, apkepame, tuomet tarkuotas imbieras, vištiena ir kepam maišydami apie 5 minutes.
Dedame smulkintus grybus, krevetes, pilame pagal skonį padažus, permaišome ir kepame dar 5 minutes.
Į puodą suverčiame makaronus ir dar nuolat maišant apie 5 minutes.
Skanaus.

Ingredientai

Marinatui:
Tikka masala prieskonių
Sojos
Smulkinto česnako
Vištienos prieskonių
--
300 gr. vištienos file
300 gr. krevečių
--
Svogūnas
4 skiltelės česnako
Imbiero šaknies
6 maži pievagrybiai
Teryaki padažo
Saldžiarūgščio padažo
Sezamo sėklų
Wok makaronų (egg noodles santa maria)
Aliejaus