Nachos traškučiai su jautiena
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Į ketaus. keptuvę dėkite jautienos faršą, apkepkite. Berkite taco prieskonius, pilkite salsos padažo. Gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies. Keptuvę išvalykite ir sluoksniais dėkite kukurūzų traškučius, mėsą, tarkuotą čederio sūrį, smulkintus čili bei jelapeno pipirus. Taip dėliokite 2-3 sluoksnius.
Į kepsninę dėkite deflektorių, palaukite kol stabilizuosis temperatūra iki 200C. Kepkite apie 20 min., kol sūris apskrus. Prieš patiekiant papuoškite žaliosios citrinos skiltelėmis.
Skanaus.
Ingredientai
0,5 kg. maltos jautienos mėsosNachos kukurūzų traškučių
Taco prieskonių
Salsa padažo
300 g. čederio sūrio
1 vnt. čili pipiro
1 vnt. jelapeno pipiro
1 vnt. žaliosios citrinos