I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

15 min.

200°C

Nachos kukurūzų traškučiai su plėšyta kiauliena

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į ketaus keptuvę dėkite plėšytą kiaulieną arba jautienos maltą mėsą, berkite taco prieskonius, pilkite meksikietiško padažo, viską išmaišykite ir leiskite sušilti. Nuimkite keptuvę nuo ugnies, išvalykite ir sluoksniais dėkite kukurūzų traškučius, mėsą, tarkuotą čederio sūrį, kietąjį sūrį, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, rūkyta paprika. Taip dėliokite 2-3 sluoksnius.
Į kepsninę dėkite deflektorių, palaukite kol stabilizuosis temperatūra iki 200C. Kepkite apie 10 min., kol sūris apskrus. Prieš patiekiant apibarstykite smulkintu čili pipiru bei žaliosios citrinos griežinėliais.
Skanaus

Ingredientai

Keptos, plėšytos kiaulienos arba jautienos maltos mėsos
Nachos kukurūzų traškučių
Taco prieskonių
Meksikietiško padažo
200 g. čederio sūrio
200 g. kietojo sūrio
1 a. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų
1 a. š. rūkytos paprikos
Žaliosios citrinos
1 vnt. čili pipiro