I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

10 min.

200°C

Baklažanų ir perlinių kruopų salotos

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai
Supjaustome baklažanus išilgai, lengvai aptepame alyvuogių aliejumi ir apibarstome druska. Pakepiname baklažanus iš abiejių pusių po 3-4 min.
Padažui sumaišyti jogurtą, citrinų sultis, česnaką, pipirus, smulkintus krapus ir druską. Supjaustome gabaliukais atvėsusius baklažanus, lengvai sumaišome su kruopomis, ant vir6aus dedame padažo ir krapų.
Skanaus.

Ingredientai

2 vnt. Baklažanų
Alyvuogių aliejaus
Druska
Ppipirai
200 gr. Virtų perlinių kruopų

Padažui:
200 gr. Graikiško jogurto
Citrina
2 skilt. Česnako
Saujelė krapų