Baklažanų ir perlinių kruopų salotos
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiaiSupjaustome baklažanus išilgai, lengvai aptepame alyvuogių aliejumi ir apibarstome druska. Pakepiname baklažanus iš abiejių pusių po 3-4 min.
Padažui sumaišyti jogurtą, citrinų sultis, česnaką, pipirus, smulkintus krapus ir druską. Supjaustome gabaliukais atvėsusius baklažanus, lengvai sumaišome su kruopomis, ant vir6aus dedame padažo ir krapų.
Skanaus.
Ingredientai
2 vnt. BaklažanųAlyvuogių aliejaus
Druska
Ppipirai
200 gr. Virtų perlinių kruopų
Padažui:
200 gr. Graikiško jogurto
Citrina
2 skilt. Česnako
Saujelė krapų