prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

5 ingr.

12 min.

200°C

Keptas sūris „Kipras“

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sūrį supjaustykite riekelėmis ir ištrinkite su pipirais, druska,“Cajun“ priekonių mišiniu, bei aliejumi.
Groteles patepkite aliejumi. Sūrį kepti vieną pusę 7minutes, kitą-5 minutes. Galima tiekti su įvairiomis salotomis.
Skanaus

Ingredientai

„Halloumi“ tipo sūris „Kipras“
Šlakelis alyvuogių aliejus
Cajun prieskonių mišinio
Pipirai
Druska