prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

20 min.

200°C

Gnocchi su grybais

Gnocchi išvirti pasūdytame vandenyje, nepervirti, iškilus į paviršių virti 3-4 min.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepti kubeliais pjaustytu svogūnus, suberti česnako galvutes, apskrudinti, suberti (jei reikia apvirtus )grybus , pagardinti druska, pipirais apkepti.
Suberti gnocchi kukulius, šiek tiek pakepus supilti vyną, grietinėlę ir permaišius patroškinti 10-15 min. Suberti smulkiai tarkuotą permazano sūrį.
Skanaus.

Ingredientai

500 gr. gnocchi
100 gr. sviesto
2 svogūnai
300 gr. Grybų 5-7 skiltelės česnako
100 gr. Permazano
200 gr. Grietinėlės
100 ml. balto sauso vyno
Muskato
Druskos
Pipirų