prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

12 ingr.

30 min.

180°C

Makaronų lizdeliai

Maltą mėsą sumaišyti su plaktu kiaušiniu, paprieskoniuoti, išspausti česnako.(Aš naudojau tik jautienos faršą, tai dar dėjau žiūpsnelį džiūvesėlių ). Pridėti mėsos į kiekvieną lizdelį.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Keptuvėje apkepkite smulkintą svogūną, dėti pomidorų pastos, ssudėti garstyčias ir galiausiai kelis v.š. grietinės, žiupsnelį druskos, pipirų, viską permaišyti. Į paruoštą padažą sudėti makaronų lizdelius.
Sultinio kubelį išmaišyti vandenyje ir supilti į keptuvę, kad lizdelius apsemtų iki pusės. Jei dar reiks, vandens pripilti troškinimosi eigoje. Troškinti apie 20-25 min.
Pabaigoje apibarstyti lizdelius sūriu.
Skanaus.

Ingredientai

10 vnt. Makaronų lizdelių
400 gr. Maltos mėsos
1 kiaušinio
2 svogūnų
1 skiltelės česnako
Viking the chef „popcorn“ prieskonių
200 ml. grietinėlės
Sultinio kubelis
0.5l. vandens
1/2 a.š. garstyčių
Keli valgomi šaukštai pomidrų tyrės
150 gr. Tarkuoto sūrio