I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

15 min.

200°C

Bolivinė balanda su jūros gėrybėmis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę ir įpilkite aliejaus.
Keptuvėje ant aliejaus apkepkite visas smulkintas daržoves, įmaišykite jūros gėrybes, pagardinkite prieskoniais, citrinos sultimis, suberkite kruopas ir pagardinkite padažais.

Ingredientai

Patiekalui pagaminti naudojame:
500 g išvirtų bolivinės balandos kruopų
500 g jūros gėrybių mišinio
2 morkas
2 svogūnus
50 g česnako
1 cukiniją
1 baklažaną
1 citriną
1 v. š. natūraliai brandinto sojų padažo
2 v. š. „Ponzu“ padažo #KIKKOMAN
2 v. š. „Teriyaki“ padažo
Himalajų druską su pipirais