I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

14 ingr.

1 val.

200°C

Kebabas su soja

Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Į kepsninę įstatykite ketaus keptuvę.
Supjaustykite kubeliais daržoves. Keptuvėje ant aliejaus apkepkite, įtarkuokite imbiero ir česnako, pagardinkite prieskoniais, sojų padažu, supilkite išvirtą balandą ir įmaišykite virtus sojų dribsnius.
Lavašo lapus aptepkite teriyaki padažu, sudėkite įdarą, susukite ir pašildykite iš abiejų pusių po kelias minutes ant grotelių.
Skanaus.

Ingredientai

Kebabas su soja.
Patiekalui pagaminti naudojome:
200 g virtų bolivinės balandos kruopų
100 g sojų dribsnių
200 g brokolių
200 g morkų
1 porą
50 g česnako
30 g imbiero
1 papriką
2 v. š. sojos padažo
5 v. š. „Teriyaki“ padažo
1 pakuotę didelių lavašo lakštų
Druska, pipirai
100 ml aliejaus