prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

1 val. 10 min.

90°C

Žąsų kojelės azijietiškame padaže

Pradžiai apie 1,5 val apvirkite kojeles vandenyje su druska, pipirais, svogūnu, česnako skiltelėmis ir lauro lapais.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 90 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudėkite ant grotelių kojeles ir rūkykite 1 val.
Keptuvėje paruoškite padažą.
Ant šlakelio aliejaus apkepkite smulkintą česnaką, imbierą ir supilkite padažus. Maišykite, kol padažas taps tirštas ir lipnus, nuverskite apvirtas ir nusausintas kojeles, permaišykite.
Patiekite apibarstę svogūno laiškais.
Skanaus.

Ingredientai

1 kg. žąsų kojelių
3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Svogūnas
Lauro lapas
Kelios skiltelės česnako
Druska
Pipirai

Padažui:
Sojos padažas
Sweet chilli padažas
Austrių padažas
Imbiero
Česnako
Svogūno laiškai