prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

1 val. 30 min.

150°C

Pig Shots

Dešrą supjaustome piršto storio griežinėliais. Gausiai apibarstom prieskoniais. Apvyniojame šonine, įdedam sūrio ir ant viršaus truputį čilį. Jeigu reikia sutvirtiname mediniu smeigtuku. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 100 laipsnių. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Sudedame ant grotelių, rūkome 20min 100°C su daug dūmo. Didinam temperatūrą iki 150°C ir kepam dar 40-60min.
Patiekiam ant agurko griežinėlių.
Skanaus!

Ingredientai

Karšto rūkymo dešros
Tarkuoto fermentinio sūrio
Šalto rūkymo šoninės juostelių
Mėgstamo prieskonių mišinio
4-5 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Šviežių čili pipirų
Šviežio arba rauginto agurko