prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

17 ingr.

15 min.

200°C

Taco su dešrelėmis

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Supjaustykite kubeliais dešreles ir dešrą.
Keptuvėje ant aliejaus apkepkite. Visas daržoves susmulkinkite ir suberkite į keptuvę, apkepkite kartu su dešrelėmis. Įtarkuokite laimo žievelę, įspauskite sultis, įpilkite žuvies padažo, cukraus, pagardinkite druska ir pipirais, bei sojų padažu.
Tako paplotėlius apkepkite kepsninėje kelias min., kol sušils. Įdarykite dešrelių įdaru, papuoškite smulkintais svogūno laiškais ir kalendra.
Skanaus.

Ingredientai

Karštai rūkytų dešrelių 500g
Šaltai rūkytos kiaulienos kapotinės dešros 400 g
Čili pipirai 10g
Česnakas 50g
Žalia, raudona ir geltona paprikos
Imbieras 30g
Svogūnai 300g
Svogūnų laiškai 300 g
Žuvies padažas 3 šaukštai
Laimas 2 vnt
Rudas cukrus 2 šaukštai
Kikoman sojų padažas
Aliejus
Kalendra 20 g
Druska ir pipirai
Taco paplotėliai 1 pak