I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

7 ingr.

30 min.

160 °C

Sultinga kiaulienos išpjova korėjietiškai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 160 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kiaulienos išpjovą įtrinkite prieskonių mišiniu „Memphis Mud Rub“. Kepkite netiesioginėje kaitroje iki 70 laipsnių vidinės mėsos temperatūros vis patepant padažu-marinatu „Amazing Korean“. Mėsą ar iškepė matuokite maisto termometru. Patiekite su portobelo grybais, (kuriuos prieš tai apsukę šonine, trumpai pakepkite), troškintomis pupelėmis bei daržovėmis.
Skanaus

Ingredientai

Kiaulienos išpjovos
2-3 v. š. prieskonių mišinio „Memphis Mud Rub“
Padažo-marinato „Amazing Korean“

Garnyrui:
Portobelo grybų
1 skardinės konservuotų pupelių
Saujos šviežių špinatų
4-6 vyšninių pomidoriukų