I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

11 ingr.

40 min.

140-180 °C

Daniškos frikadelės - kotletukai

Visus kotletų ingredientus išmaišykite ir idealu būtų palikti kelioms val., kad miltai išbrinktų. Šlapiomis rankomis suformuokite kotletus.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite ketaus groteles ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
Į keptuvę įpilkite apie aliejaus, palaukite kol įkais, sudėkite kotletus ir juos trumpai apkepkite. Kotletus sudėkite į Grandfeu troškintuvą, užpilkite grietinėle ir sultiniu, suberkite smulkintus krapus, pipirus ir 20-30 min. troškinkite apie 140 laipsnių temperatūroje. Patiekite su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkėliais.
Skanaus

Ingredientai

1kg. maltos mėsos ( per pusę jautienos ir kiaulienos)
2 vnt. tarkuotų svogūnų
2 vnt. kiaušinių
Druskos
Pipirų
Raudonosios paprikos miltelių
0,4 l. pieno
6 v. š. miltų

Padažui:
200 ml. riebios grietinėlės
150 ml. sultinio
Druskos
Pipirų
Šviežių krapų