I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

13 ingr.

4 val.

110 °C

BBQ šonkauliukai su traškučiais

Šonkaulius ištrinkite garstyčių padažu bei prieskonių mišiniu „Memphis Mud Rub“.
Marinuokite apie 4 val.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, sudėkite rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių.
Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Mėsą rūkykite apie 2,5 val. Tuomet įsukite į foliją ir palikite dar valandai kepsninėje kepti toje pačioje temperatūroje.
Išimkite šonkaulius iš folijos. Aptepkite Cola&Cherry padažu ir kepkite iš abiejų pusių apie 15 min. vis apversdami. Kartu su šonkauliais pašildykite mažoje keptuvėlėje konservuotas pupeles.
Prieš valgant, šonkauliukus apibarstykite trupintais kukurūzų traškučiais, šalia patiekite keptas bulvytes, apšlakstytas baltųjų trumų aliejumi, marinuotus česnakų stiebus bei troškintas pupeles. Pagardinkite smulkintu aitriuoju pipiru ir kalendra.
Skanaus.

Ingredientai

1,5-2 kg. kiaulienos šonkaulių
Garstyčių padažo „Original mustard“
Prieskonių mišinio „Memphis Mud Rub“
„Cola&Cherry“ padažo
Kukurūzų traškučių
Marinuotų česnakų stiebų
Mažų bulvyčių
Šlakelio baltųjų trumų aliejaus
Skardinės konservuotų pupelių pomidorų padaže
2-3 vnt. cukrinio klevo rūkymo kaladėlių
Žalios aitriosios paprikos
Keli stiebeliai šviežios kalendros