I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
+37065654515
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

6 ingr.

24 val.

20 °C

Šaltai rūkyta šoninė

Mėsą įtrinkite prieskoniais ir vakumatoriaus pagalba užvakumuokite. Laikykite apie 7 dienas. Paruoškite Kamado BONO kepsninę. Iš kepsninės išimkite anglis ir išvalykite ją. Šalto rūkymo generatorių pripildykite dulkėmis, statykite ant pelenų grotelių. Viršutinę ir apatinę oro sklendes atidarykite po 0,5 cm., uždekite generatoriuje esančias dulkes aromatine žvakute.
Mėsą išimkite iš vakumo, dėkite ant nerūdijančio plieno kepimo grotelių ir rūkykite apie parą laiko.
Baigę rūkyti, leiskite mėsai pailsėti dar 5 dienas sausoje, vėsioje vietoje.
Skanaus

Ingredientai

Kiaulienos šoninės
3% mėsos svorio druskos
1 vnt. didelės česnako galvos
3 vnt. lauro lapų
0,5 saujos pipirų
Buko dulkių šaltam rūkymui