Šalto rūkymo kiaulienos nugarinė
Visus prieskonius susmulkinkite ir įtrinkite į mėsą. Leiskite pasimarinuoti mėsai šaldytuve 4 paras.Paruoškite Kamado BONO kepsninę rūkymui. Išvalykite anglis, minimaliai praverkite abi sklendes, įdėkite šalto rūkymo generatorių. Užpildykite generatorių medžio dulkėmis, uždekite jas arbatinės žvakutės pagalba ir palikite smilkti kepsninėje (dulkėms pradėjus smilkti, žvakutę išimkite).
Mėsą įsukite į tinklelį ir dėkite ant kepsninės grotelių, rūkykite 4 paras.
Po rūkymo vėsioje patalpoje pakabinę padžiovinkite dar 2 paras.
Skanaus
Ingredientai
Kiaulienos nugarinėsDruskos
Penkių pipirų mišinio
1 vnt. didelės česnako galvos
2-3 vnt. lauro lapų
Buko dulkių šaltam rūkymui