I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

8 ingr.

1 val.

80 °C

Rūkytos kiaulių ausytės

Kiaulių ausis apvirkite valandą laiko vandenyje su česnaku, lauro lapais, pipirais, čili, žiupsneliu druskos ir cukrumi. Ištraukite iš puodo, leiskite pravėsti ir nudžiūti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, į anglis įmeskite kelias rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 80 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ausis rūkykite 1 val., vieną kartą apversdami.
Skanaus!
https://www.facebook.com/groups/105064433377875/permalink/859248977959413

Ingredientai

8 vnt. kiaulių ausų
1 vnt. česnako
Lauro lapų
Pipirų
Čili
Druskos
Truputis cukraus
3-4 rūkymo kaladėlės