I-IV: 10.00-19.00, V: 10.00-18.00
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

10 ingr.

3 val.

90-100 °C

Kiaulienos šoninės kubeliai

Šoninės kubelius ištrinkite prieskoniais ir leiskite per naktį pasimarinuoti.
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, ant deflektoriaus uždėkite riebalams surinkti skirtą indą, į anglis įmeskite kelias mirkytas viskio statinės rūkymo kaladėles, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 90-100 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Ant grotelių sudėkite prieskoniais įtrintus šoninės kubelius ir kepkite apie 2,5 val.
Vėliau mėsą perdėkite į kepimo indą, sudėkite sviesto gabalėlius, pabarstykite ruduoju cukrumi ir palaukite kol cukrus ištirps ir šiek tiek karamelizuosis. Supilkite burboną, „Cherry & Cola“ padažą, agavos sirupą ir apšlakstykite citrinos sultimis. Išimkite deflektorių, praverkite sklendes ir ant grotelių uždėjus kepimo indą vis pamaišant kepkite, kol padažas sutirštės (apie 20 min.). Pagardinkite smulkintais česnako laiškais.
Skanaus

Ingredientai

1 kg. kiaulienos šoninės kubelių
Prieskonių mišinio „Memphis Mud RUB“
2-3 vnt. viskio statinės rūkymo kaladėlių
120 g. sviesto
2 v. š. rudojo cukraus
Šviežių česnako laiškų

Glazūrai:
0,5 buteliuko padažo-marinato „Cherry & Cola“
Keli šliūkštelėjimai burbono
2 v. š. agavų sirupo
1 vnt. citrinos