+370 600 03555  
I-IV: 10.00-20.00, V: 10.00-18.30
prekių už 0,00 €
0
prekių už 0,00 €
0

9 ingr.

60 min.

150°C

Zrazai

Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdyjančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Sudėkite rūkymo kaladėles Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.

Paruošimas:
Labai plonai išmušam kiaulienos nugarinę ją padruskinam ir papipirinam.
Išmirkom baravykus ir susmulkinam
Taip pat smulkiai supjaustome svogūnus ir šoninę (labai smulkiai)
Į maltą kiaulienos mentę sudedam grybus, svogūnus ir šoninę ir viską gerai sumaišome.
Paruoštą farša dedame į išmuštą nugarinę ir suvyniojam.
Kepame ant netiesioginės kaitros 150°C temperatūroj 1 val.
Pabaigai zrazus aptepame padažu.

Karamelizuoti burokeliai:
Keptuvėje išlydytii sviestą, įdėt gerą šaukštą cukraus, du šaukštus balzaminio acto ir pakaitinti.
Tuomet sudėti burokėlius ir morkytes, , troškint kol išgaruos skystis ir susidarys karamelė.

Skanaus !!!!

Ingredientai

700 gr. Kiaulienos nugarinės
400 gr. Maltos kiaulienos mentės
100 gr. Džiovintų baravykų
Svogūno
100 gr. Rūkytos šoninės
Druskos ir pipirų
BBQ padažo „HOT bourbon“
3 vnt. Rūkymo kaladėlių