Korėjietiški kiaulienos šonkauliukai
Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 150 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.Šonkaulius įtrinkite prieskoniais, ir kepti netiesioginėje kaitroje 90 min. Likus kepti 10 min. aptepkite BBQ padažu. Burbuoles aptepkite sviestu, pagardinkite druska, pipirais ir apkepkite iš visų pusių.
Paruoštus šonkauliukus pabarstykite žalumynais ir sezamo sėklomis.
Skanaus!
Ingredientai
2 kg. kiaulienos šonkaulių2 v. š. Prieskonių mišinio “BURGERS & RIBS RUB“
1 v. š. sezamo sėklų
1 v. š. svogūno laiškų
Kalendros
Padažo “Amazing Korean”
2 vnt. kukurūzų burbuolių
1 v. š. sviesto
Druskos ir pipirų